Vol amb globus a l'Empordà

  Vol amb globus a l'Empordà<br /><strong>Vol compartit (Sense esmorzar) <strong class='extra_info_articulo'>- des de 145.00 € / persona </strong></strong>

  Vine a descobrir l'Empordà i la Costa Brava desde l'aire, amb un globus aerostàtic compartit amb altres passatgers. Disfruta de la bellesa del paisatge empordanès amb la suavitat i pau que desprèn el globus. Podràs veure les Illes Medes, el riu Ter, els arrossars de Pals, el massís del Montgrí, la badia de Pals i la badia de Roses, el cap de Creus i els pobles medievals de la zona com Pals, Peratallada, Ullastret, Monells, Sant Miquel de Fluvià, Sant Pere Pescador, i tot el litoral empordanès!

  El preu inclou:

  - Vol en globus compartit per l'Empordà d'uns 60 min (segons les condicions climatològiques). Durant el vol es va relaxat i es comenta i s'observa el paisatge. El pilot també us situarà i us explicarà coses i anècdotes. Es vola a diferents altures per poder gaudir de diferents perspectives.

  - OPCIONAL: Esmorzar de forquilla i ganivet amb productes de la terra i cava, al acabar el viatge en globu. L'esmorzar es farà a un restaurant d'algun poble medieval de la zona. Sol ser a Verges (al Mas Pi), a Ullastret (a Can Quel) o a Púbol (Can Bosch, al costat del castell de la Gala-Dalí).

  - Foto imant personalitzada de record, que podràs penjar a la nevera.

  - El vostre vol en globus gravat en gps (podràs veure el recorregut que hem fet, per on hem passat, a quina altura hem pujat, els kilòmetres que hem fet,...)

  - Un reportatge fotogràfic (fotos que fan els pilots i l'equip de seguiment, personalitzades i que només veureu vosaltres).

  - Seguiment amb 4x4 i emissores i tornada al lloc de sortida.