Kayak & Snorkel a Llançà

    Passeig Marítim 4, Llançà ,Girona - 627 433 332

    Resum

    Durada: 3h
    Edat mínima: 12 anys
    Dificultat: baixa


    Descripció

    Després d’haver fet un escalfament i explicació de la tècnica bàsica de paleig començarem a navegar dins la badia de Llançà fins arribar a la zona de Cap Ras. Un cop allà desembarcarem per fer la sessió de Snorkel a la platja de Canyelles on hi ha uns fons marí molt ric i que forma part de la Xarxa Natura 2000. Un monitor de SK Kayak, format i titulat per la FECDAS, vetllarà per l’organització i seguretat del grup a l’aigua i s’encarregarà de fer la sessió de Snorkel on descobrirem la fauna i flora més representativa d’aquest racó de la Costa Brava. És un paisatge d’una bellesa increïble enmig d’aigües cristal.lines.

    Què hem de portar?

    - Calçat tancat que es pugui mullar (esportives velles, crocs, escarpins, etc.)
    - Banyador o uns pantalons que puguem mullar.
    - Samarreta tèrmica o licra que puguem mullar.
    - Roba de recanvi i tovallola per fer el canvi de muda quan acabem l’activitat.
    - Si portem ulleres alguna cinta per agafar-les i no perdre-les.
    - Ulleres de sol, crema solar, alguna cosa per beure.

    Què inclou l'activitat?

    - Lloguer del material.
    - Monitor/guia de SK Kayak.
    - Fitxes didàctiques.
    - Assegurança.


    Condicions

    1– Les activitats ofertes estan subjectes a les condicions del medi en què es desenvolupen i de les persones que hi participen, per la qual cosa poden canviar abans o fins i tot durant l’activitat (meteorologia, estat de la mar etc.). En cas d’anulació per part de SK Kayak, el client tindrà dret a l’ajornament de l’activitat o a la devolució de l’import abonat.

    2– El client té l’obligació d’informar sobre possibles estats de gestació, paraplegies o malalties cardiovasculars abans de contractar qualsevol activitat. Així mateix es compromet a no estar sota els efectes de l’alcohol, drogues i/o estupefaents, així com qualsevol altra medicació que pugui incidir en la seva capacitat de reacció. Per a participar en les activitats aquàtiques és imprescindible saber nedar. A la fitxa de cada activitat s’especifica les edats mínimes necessàries per participar. Els menors d’edat hauran de comptar amb autorització o estar acompanyats per una persona responsable.

    3– El compromís de SK Kayak comença amb l’activitat contractada, pel que és responsabilitat del client el transport fins a les instal.lacions o fins al lloc d’inici de l’activitat, si s’escau. El contracte i la responsabilitat de SK Kayak afecten exclusivament al treball directe dels seus tècnics i a l’organització de l’activitat.

    4– En el preu està inclòs el material necessari. A cada fitxa tècnica s’especifica l’equipament inclòs en cada activitat i programa.

    5– En el preu dels programes i activitats s’inclou l’assegurança d’accidents i de responsabilitat civil. Els serveis de lloguer de material i equipament (sense guia), no compten en la cobertura de l’assegurança d’assistència. Assegurança d’Accidents i de Responsabilitat Civil: Pòlissa N º 171939 contractada amb la companyia asseguradora AXA. La informació completa sobre les condicions i cobertures de les assegurances està a disposició dels clients i s’enviarà a qui la demani.

    6– El client pot desistir dels serveis sol.licitats o contractats, tenint dret a la devolució de les quantitats abonades, però haurà d’indemnitzar SK Kayak amb les quanties que a continuació s’indiquen:

    – Abonarà les despeses de gestió, les d’anul.lació si n’hi ha, i una penalització consistent en el 10% de l’import total de la reserva, si el desistiment es produeix amb més de 15 i menys de 30 dies d’antelació a la data de començament del programa, el 15% entre els dies cinc y quinze, i el 25% dins dels últims quatre dies.

    – La no presentació a la data i hora indicades per SK Kayak, implicarà l’obligació per part del client del pagament de l’import total de la reserva.

    7– Des de la confirmació de la reserva, el client assumirà de manera expressa la totalitat de les presents Condicions Generals. En el cas que una persona n’inscrigui a una altra/es, assumeix al/s seu/s nom/s totes i cadascuna d’aquestes Condicions Generals.



    SI TENS DUBTES ESCRIU-NOS A: